Feb 22, 2016 / by milenko / Comments are off for this post

Prodaja robe na veliko i malo radijatori, cirkulacione pumpe, materijali za grejanje, klimatizaciju, vodovod, sanitarije, kanalizacija i proizvodi crne i obojene metalurgije
Više

Osnovana sa ciljem da adekvatno zadovolji potražnju za materijalom i opremom za grejanje, kompanija Vladex već dugi niz godina istrajava i unpaređuje svoje poslovanje. Naša ponuda obuhvata veliki izbor materijala i opreme za grejanje, klimatizaciju, vodovod, sanitarije, kanalizaciju, zatim radijatore, cirkulacione pumpe, kao i proizvode crne i obojene metalurgije, uz podrazumevani kvalitet, profesionalnu asistenciju i izuzetno pristupačne cene.

Vladex asortiman radijatora obuhvata svetski poznate i priznate brendove, što garantuje kvalitet i siguran izbor na jednom mestu. Kod nas ćete garantovano pronaći željene radijatore, ali i svu potrebnu opremu uz radijatore i time uštedeti i vreme novac. Na našem sajtu možete pogledati neke od radijatora iz našeg asortimana kao što su Jugoterm, Vogel &Noot, Calidor, Starpan, Mondial, Global, New age, Tower, Alucal.

Sva roba i oprema je dostupna u prodaji na veliko i malo, te bilo da ste predstavnik nekog preduzeća ili fiziičko lice – kupac koji želi da uredi svoj životni prostor, obratite nam se. Vladex će Vam sa zadovoljstvom pomoći da napravite najbolji izbor.

Tags: