O nama

MI SMO VLADEX

Preduzeće je registrovano za obavljanje delatnosti spoljne i unutrašnje trgovine, proizvodnju, montažu, inženjering, transport i usluge.

 

Osnovna delatnost preduzeća je prodaja robe na veliko i malo i to materijala za grejanje, klimatizaciju, automatiku i opremu, vodovod, sanitariju, kanalizaciju i proizvoda crne i obojene metalurgije.

DATUM OSNIVANJA

Privatno preduzeće „Vladex“ na čelu sa direktorom Racom Jankovićem osnovano je 1991. godine.

SEDIŠTE

Sedište preduzeća nalazi se u Borči, Beograd. Na ovoj lokaciji preduzeće je od 1994. godine. U poslovnom prostoru Vladexa, veličine oko hiljadu metara kvadratnih smešten je priručni magacinski prostor veličine oko sto kvadrata, kao i maloprodajni i kancelarijski prostor. U toku 1999. godine sagrađen je i magacinski prostor veličine osam stotina metara kvadratnih uz koji se nalazi i otvoreni skladišni prostor veličine oko tristotine kvadrata.

TRŽIŠTE

Prisutni smo kao najveći ili jedan od najvećih kupaca kod naših vodećih proizvođača. Tako smo najveći kupci proizvoda fabrike radijatora „Radijator“ iz Zrenjanina u poslednjih deset godina (godišnje se proda između 100.000 i 140.000 članaka livenih radijatora).

NAŠ CILJ

Dobri poslovni rezultati i izgrađen imidž tačnosti, odgovornosti i poverenja, niske cene i prvoklasnu usluga su preporuka za zainteresovane partnere. Pozovite nas i uverite se!
Godina uspešnog poslovanja
Klijenata
Projekata
Zaposlenih

TESTIMONIALS

  • Vladex je renomirana firma u koju imam ogromno poverenje. Preporučujem je svakome kome je u ovoj oblasti potrebna kvalitetna, brza i pristupačna usluga.